Timeavtale

👍Vi har 24t avbestillingsfrist på timeavtaler (virkedag). Egne frister gjelder for lange behandlingstimer, f.eks omfattende behandling, narkose, kirurgi etc. Les mer nederst på denne siden.

 

Enkelte ganger kan man bli forhindret å komme til timeavtale. Det være seg sykdom, forsinkelser, jobbsituasjon, trafikk osv.

 

Vi har forståelse for at timer noen ganger avbestilles i kort tid før avtalen, særlig om det er en god begrunnelse. Kontoret har avsatt hele sitt behandlingsteam til å behandle deg, og derfor vil sene avbestillinger bli fakturert.

 

Mange har gode begrunnelser for hvorfor avbestillingen kom sent.
Derfor har vi som første tannlegekontor lansert oppmøterabatt. Vi tilbyr alle våre pasienter å få gebyret refundert som oppmøterabatt.

Du får inntil 50% av gebyret i rabatt pr fremtidige timeavtale. Rabatten er gyldig i 18mnd, og du må selv spørre om rabatten til behandler eller resepsjon. Det betyr 2 timeavtaler så vil gebyret være annulert.
Timer det gis rabatt på må flyttes senest 5 dager før avtalt time.
Senere flyttinger enn dette vil bryte 1 rabatt. Det er kun mulig å ha en fakturarabatt aktiv av gangen.

Vilkår for timeavtaler står på kvittering og eventuelle timekort. Timen må flyttes senest timeavtalens klokkeslett, virkedagen før timeavtalen.

Kirurgitimer
Disse timene må avbestilles senest 5 virkedager før timeavtalen. Dette da en stor del av vårt team er involvert i gjennomføringen av behandlingen.

Lange timeavtaler:
Timer må flyttes senest 3 virkedager før timeavtalen.

Narkosetimer
Narkosehonorar skal være forhåndsbetalt. Er det ikke det blir dette fakturert i sin helhet ved sene avbestillinger. Frist for flytting av narkosetime er 7 dager før time.

Vi har kort ventetid

Bestill time her