Tannlegevakt

Enkelte ganger kan ulykken være ute. Du kan få akutt tannverk, komme ut for en ulykke eller knekke biter av en tann. Det er viktig at du da tar kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig.
Ås har nå egen tannlegevakt med kundegrupper primært fra Follo, Oslo og Østfold. Tannlegene som arbeider her på Ås tannlegesenter tilstreber så langt det er mulig å tilby deg time så raskt vi kan. Vi har også mulighet til å ta deg imot lørdag, søndag og i høytider så langt bemanningen strekker til i våre moderne behandlingsrom. Tannlegevakten vår har ikke døgnåpent, men du får beskjed om når du kan få hjelp via vårt informasjonssystem.

Loading...

 

Ta kontakt pr telefon eller sms (45252442). Vi har telefontid åpent hver dag hele døgnet med sekretær. Vi tar også imot timebestillinger (også akutt hjelp bestilling) pr sms (45252442) eller email (timeavtale@tannlege.info). Noen ganger kan det ta litt tid før du får svar, men som regel svarer vi raskt med tilbud om når tannlegen har mulighet til å hjelpe. Booker du time selv eller ringer oss, får du avklart når du kan få hjelp og umiddelbar elektronisk bekreftelse på din timebestilling.

Tannlegevakten vår er åpen for alle pasienter. Faste pasienter blir prioritert.
De vanligste årsakene til at pasienter kontakter oss akutt:

Tannverk
Av ulike årsaker oppstår tannverk. Hull i tann med ising, vondt med kaldt eller varmt, smerter i tannkjøtt rundt visdomstann, eller akutt betennelse i tannkjøtt med hevelse (abcess – akutt periodontitt). Tannlegene hos oss behandler med de seneste teknikker innen smertebehandling. Vi har flott nytt utstyr som gir en god og trygg behandling. Behandlingen som er nødvendig for å løse ditt problem vil bli utført slik at du ofte blir smertefri. Noen ganger behøver kroppen noen dager på å komme seg, slik at det er nødvendig å få hjelp med smertestillende eller antibiotika.

Frakturer
Noen ganger kan du være uheldig å brekke en del av en tann eller være utsatt for en ulykke slik at flere tenner blir ødelagt. Ofte kan vi lage en hvit fylling som erstatter tapt tannsubstans, andre ganger må vi lage en krone slik at restaureringen av tannen blir holdbar.

Ulykke med barn
Kontakt den offentlige tannhelsetjenesten. Utenom åpningstiden (til den offentlige tannhelsetjenesten), kontakt Oslo offentlige tannlegevakt for behandling av barn. Du er også velkommen til oss, men vi ønsker at du først og fremst tar kontakt med den offentlige tannhelsetjenesten.
Link til offentlige tannhelsetjenesten: trykk her

Våre tjenester

Vi er et stort tannlegesenter og tilbyr de fleste moderne tannhelsetjenester. Vi er faglig oppdatert og kjenner til refusjonsordninger fra Helfo.

Presis diagnose

Nyere røntgenteknikker gir oss idag en meget god og presis diagnose p...

Les mer

Rehabilitering av tannsett

Vi gjør mange store behandlinger, og dette kan forandre et menneske. ...

Les mer

Tannlegevakt

Enkelte ganger kan ulykken være ute. Du kan få akutt tannverk, komme...

Les mer

Tannlegesenter

Vi er et moderne tannlegesenter med god kapasitet til å ta imot nye p...

Les mer

Narkosebehandling

Tannbehandlingsangst, eller tannlegeskrekk  kan oppstå av flere grun...

Les mer

Oral kirurgi

Vi utfører de fleste oralkirurgiske inngrep. Vi tar både imot timebe...

Les mer

Vi har kort ventetid